Home Eveniment Explozie în Tenerife! Un bloc cu apartamente s-a prăbușit
Explozie în Tenerife! Un bloc cu apartamente s-a prăbușit

Explozie în Tenerife! Un bloc cu apartamente s-a prăbușit

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Trei persoane au fost rănite joi, 14 aprilie, după ce un bloc din cartierul Los Cristianos, din localitatea Arona, Tenerife, s-a prăbușit, informează EFE.

tenerife

Fiind vorba de un edificiu în care se află și apartamente de vacanță, serviciile de urgență nu au dat publicității numărul exact al victimelor, din cauză că nu au putut estima câte persoane se aflau în clădire.

Unul dintre locatori a declarat pentru EFE că înainte ca blocul să se dărâme s-a auzit o explozie și se simțea un puternic miros de gaze.

Răniții au fost transportați la spital, unde se află sub supraveghere medicală.

La fața locului au ajuns și reprezentanți ai companiei locale de gaze deoarece există suspiciunea potrivit căreia blocul s-ar fi dărâmat din cauza unei explozii produsă de o scurgere de gaz.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII