Home Cultural Și-a luat un master în nutriție și bucătărie raw vegan în Spania. Acum îi învață pe români să mănânce sănătos
Și-a luat un master în nutriție și bucătărie raw vegan în Spania. Acum îi învață pe români să mănânce sănătos

Și-a luat un master în nutriție și bucătărie raw vegan în Spania. Acum îi învață pe români să mănânce sănătos

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Până să facă un business bazat pe nutriție și bucătărie raw vegan, Anca Alungulesei a lucrat în mai multe domenii, inclusiv ca învățătoare, încă de când avea 19 ani.

Ideea unei afaceri bazate pe nutriție și bucătărie raw vegan a venit în momentul în care s-a lovit de probleme de sănătate în familie. A început să se documenteze și a realizat că dacă pastilele nu te tratează, singura șansă ar fi mâncarea.

Convinsă că alimentația sănătoasă poate aduce multe beneficii, ea a decis în urmă cu trei ani să deschidă o cofetărie raw vegan. A renunțat la jobul pe care îl avea într-o multinațională și s-a dedicat afacerii, cu ajutorul soțului și al surorii ei.

Recunoaște că la început, când și-a deschis afacerea, lumea era mai reticentă, pentru că nu înțelegea cum pot ieși preparate gustoase fără lapte, ouă, zahăr, făină, și fără foc.

Anca are acum 39 de ani și recunoaște că a învățat în timp să își schimbe stilul alimentar. Bea zilnic măcar un smoothie și a publicat o carte despre beneficiile sucurilor naturale. Pentru a se perfecționa, ea a urmat un master de nutriție și bucătărie raw vegan în Spania, iar acum predă cursuri prin care oamenii pot descoperi hrana crudă. Ea îi ajută cu rețete, dar și programe de detoxifiere și energizare. În plus, a îmbogățit meniul oferit clienților, adăugând alimente sărate.

Anca spune că mulți români nu se gândesc dacă ceea ce pun în farfurie este sănătos. Pentru că este convinsă că mâncarea poate face diferența în felul în care ne simțim, Anca își sfătuiește cursanții să nu își impună restricții alimentare bruște, ci să facă o trecere cât mai lentă și confortabilă spre o alimentație sănătoasă.

Sursa: Agerpres

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII