Home LEGISLAȚIE MADRID. Atenție la aplicația pentru plata parcărilor! Șoferii fără nicio vină, amendați
MADRID. Atenție la aplicația pentru plata parcărilor! Șoferii fără nicio vină, amendați

MADRID. Atenție la aplicația pentru plata parcărilor! Șoferii fără nicio vină, amendați

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Mai mulți șoferi care și-au parcat mașinile în diferite zone din orașul Madrid și au folosit aplicația de plată a părcării prin telefon s-au trezit amendați.

Semnalul de alarmă a fost tras după ce mai mulți conducători auto au depus plângeri la Protecția Consumatorului din Madrid (OCU).

OCU a cerut primăriei din capiata Spaniei să lămurească situția.

„Formulele aplicației sunt corecte, de vină este GPS-ul care situează autovehiculele în alte locații”, a fost răspunsul primăriei.

Persoanele care parchează în Madrid sunt sfătuite să fie foarte atente la poziționarea mașinii pe GPS atunci când fac plata prin aplicație.

De asemenea, OCU susține că face presiuni pentru ca Primăria să returneze cât mai repede banii pe amenzile date din greșeală.

Atenție, șoferi! Controalele video se intensifică pe șoselele din Spania

Atenție, șoferi! Radare noi pe autostrăzile din Spania

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII