Home POLITIC Ministrul Turismului, Florin Nicolae Jianu, vizitează Spania
Ministrul Turismului, Florin Nicolae Jianu, vizitează Spania

Ministrul Turismului, Florin Nicolae Jianu, vizitează Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

În perioada 9- 10 iunie ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Florin Nicolae Jianu, va întreprinde o vizită în Regatul Spaniei.

Delegația română, din care mai fac parte George Brezoi, secretar de stat și Mirela Matichescu, vicepreședintele Autorității Naționale de Turism, va avea întâlniri cu autoritățile spaniole și cele ale Organizației Mondiale a Turismului.

Luni, 9 iunie, ministrul se va întâlni, la ora 09.30, cu Jesus Terciado, președintele CEPYME (Confederación Española de la Pequena y Mediana Empresa – Confederația Spaniolă a întreprinderilor mici și mijlocii) iar de la ora 10.45 va avea o întrevedere cu secretarul de stat pentru turism, Isabel Borrego.

Delegația română se va întâlni apoi cu Taleb Rifai, secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului și cu alte persoane din conducerea acestei instutuții, după care va purta discuții cu reprezentanții industriei hoteliere și cu cei ai Confederacion Empresarial de Madrid.

De la ora 18.00, este programată o întrevedere cu jurnaliștii și corespondenții români.

Întâlnirea cu ministrul regional pentru turism al comunității din Madrid, Ana Isabel Mariño Ortega, este prevăzută pentru marți, de la ora 09.30.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII