Home Eveniment Român prins cu 27 de grame de marijuana
Român prins cu 27 de grame de marijuana

Român prins cu 27 de grame de marijuana

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Poliția Națională (Policía Nacional) din Alicante a reținut, joi, 27 noiembrie, un cetățean de origine română după ce la percheziția autovehiculului în care se afla s-au găsit nouă pungi cu câte trei grame de marijuana fiecare.

MarijuanaO patrulă a Poliției Naționale (Policía Nacional) a observat, în jurul orei 01.00, pe strada Vila-Real din localitatea Alicante un individ care încerca să scoată o valiză dintr-un autorturism.

Polițiștii i-au cerut să se documenteze și au percheziționat automobilul, în portbagaj fiind găsită o pungă în care se aflau aproximativ 27 de grame de marijuana.

Odată dus la comisariat, organele de anchetă au descoperit că românul nu se afla la prima infracțiune de acest gen.

Probele și individul au fost puse la dispoziția judecătorilor care vor stabili ce pedeapsă îi va fi aplicată.

Ancheta se află în desfășurare pentru a se stabili proveniența drogurilor și dacă au mai fost implicate și alte persoane.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII