Home Eveniment Probleme la o cursă Blue Air Iaşi – Barcelona. Avionul cu 180 de pasageri la bord a fost întors la sol
Probleme la o cursă Blue Air Iaşi – Barcelona. Avionul cu 180 de pasageri la bord a fost întors la sol

Probleme la o cursă Blue Air Iaşi – Barcelona. Avionul cu 180 de pasageri la bord a fost întors la sol

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O aeronavă care a decolat spre Barcelona duminică, 3 septembrie, de pe Aeroportul Internațional Iași a fost nevoită să se revină, după o oră, pe pistă, după ce pilotul a semnalat câteva probleme tehnice.

Reprezentanții Aeroportului Internațional Iași susțin că avionul care aparține companiei aeriene Blue Air, cu aproximativ 180 de pasageri la bord, a decolat de pe pistă conform programului de zbor, la ora 07,00.

«Avionul a zburat deasupra Iașiului aproximativ o oră. În timpul zborului a fost depistată o problemă tehnică. S-a întors pe platformă în condiții de siguranță. Pasagerii nu au fost debarcați. Aeronava este pregătită pentru alimentare. Ea ar trebui să decoleze în aproximativ o oră», a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Iași, Elena Troia.

Sursa: iasitvlife.ro

Compania Tarom își bate joc de români. 100 de pasageri abandonați de aproape 12 de ore în Aeroportul din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII