Home Eveniment Alertă pe o plajă din Spania! O fetiță de 11 ani a fost atacată de un rechin
Alertă pe o plajă din Spania! O fetiță de 11 ani a fost atacată de un rechin

Alertă pe o plajă din Spania! O fetiță de 11 ani a fost atacată de un rechin

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O fetiţă de 11 ani a ieşit din apă cu răni bizare la picior, cel mai probabil fiind vorba de un atac al unui rechin. Incidentul a stârnit panică în staţiunea spaniolă Grao de Moncofa, Comunitatea Valencia, scrie  Metro.co.uk .

Fetiţa a fost atacată, se pare, de un rechin de dimensiuni mici, care măsoară între 60 şi 70 de cm. Salvamarii susţin că nu au fost văzuţi rechini în zonă, scrie El Periodico.

Turiştii au fost avertizaţi să stea departe de acea zonă, dar oamenii au rămas în continuare pe plajă, pentru că nu au zărit niciun rechin. Este pentru prima dată în 10 ani când un rechin îşi face apariţia în această staţiune spaniolă.

Sport SÂNGEROS! O fetiță română din Zaragoza, atacată de un taur

Spania. Copil român, făcut una cu pământul de o turmă de vaci

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII