Home Eveniment Român condamnat pentru ultraj și dare de mită. A fost extrădat din Spania
Român condamnat pentru ultraj și dare de mită. A fost extrădat din Spania

Român condamnat pentru ultraj și dare de mită. A fost extrădat din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Ion Dinu, zis „Cara“, urmărit la nivel național din data de 26 mai şi internaţional din data de 16 iunie, a fost preluat luni, 18 iulie, din Spania de polițiștii craioveni și încarcerat la Penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de patru ani şi patru luni de închisoare pentru ultraj și dare de mită.

Spania

Craioveanul Ion Dinu a ajuns luni în spatele gratiilor, după ce a fost urmărit la nivel internațional în ultima lună, pe numele său fiind emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj: „în data de 18.07.2016, o escortă formată din polițiști din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi IPJ Dolj l-au preluat din Spania pe Dinu Ion, 39 de ani, din municipiul Craiova, persoană extrădată în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Tribunalul Dolj pentru comiterea, la data de 01.12.2007, împreună cu alte persoane, a infracțiunii de tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice, iar în perioada 05.03-03.04.2016 a două infracţiuni de dare de mită“.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII