Home Eveniment VIDEO! Tragedie. Un român a murit într-un accident pe o șosea din Spania
VIDEO! Tragedie. Un român a murit într-un accident pe o șosea din Spania

VIDEO! Tragedie. Un român a murit într-un accident pe o șosea din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român a murit, iar alte șase persoane, printre care și doi copii, unul de 12 ani și unul de 8 ani, au fost rănite, în urma coliziunii a trei autoturisme în localitatea Benlloch, provincia Castellón, marți, 19 iulie.

Conform unei note de presă a Guardia Civil de Tráfico, accidentul s-a produs în jurul orei 00.15, pe șoseaua CV-13, care leagă aeroportul din Castellon, de localitatea Torreblanca, cetățeanul român Viorel A., aflat la volanul unui autoturism marca Kia, a intrat frontal într-o furgonetă în care se aflau  Abedenabin N., de 37 ani, fiul acestuia Jordi. A. de 12 ani, ambii cetățeni marocani, precum și o femeie de 31 de ani.

În accident a fost implicat și un al treilea automobil, marca Renault, în care se aflau trei spanioli, printre care și un copil de opt ani.

Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru român. Răniții au fost transportați la Spitalul din Castellon, unde au rămas internați.

Ancheta rămâne deschisă, până la stabilirea condițiilor în care s-a petrecut sinistrul.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII