Home Eveniment Româncă ucisă în Spania de un conațional. Era clientul ei
Româncă ucisă în Spania de un conațional. Era clientul ei

Româncă ucisă în Spania de un conațional. Era clientul ei

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 47 de ani a fost înjunghiată , duminică, 25 aprilie, în localitatea Valls, provincia Tarragona, de un conațional. Criminalul s-a predat.

omorâtă în Spania

Un bărbat de 39 de ani de naționalitate română s-a prezentat în jurul orei 03.00  la poliția din Valls și a declarat că a ucis o persoană.

Serviciile de urgență au ajuns la domiciliul bărbatului, din strada Muralla del Castell, unde au găsit cadavrul unei femei.

Românul le-a spus polițiștilor că victima era o prostituată și că de mai multe ori a apelat la serviciile ei.

Nu-și amintea din ce motiv s-au luat la ceartă și a înjunghiat-o de mai multe ori. Apoi, cuprins de remușcări bărbatul s-a predat.

Criminalul va rămâne în arestul poliției până la pronunțarea judecătorilor.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest
tags:

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII