Home DIASPORA NEWS Un român stabilit la Milano a devenit campion intercontinental SuperKombat
Un român stabilit la Milano a devenit campion intercontinental SuperKombat

Un român stabilit la Milano a devenit campion intercontinental SuperKombat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Sportivul Alexandru Negrea, 30 de ani, român stabilit la Milano, a devenit campion intercontinental la kickboxing Superkombat, la categoria semigrea (86 de kg).  Românul l-a facut KO în repriza a treia pe bosniacul Mirza Becirbasic la Lugano, în Elveția. Negrea a dominat clar confruntarea cu Becirbasic, adversarul său fiind numărat o dată și în runda a doua. Gala a avut loc într-una dintre locațiile exclusiviste din țara cantoanelor, Casino Campione D’Italia.

În interviul acordat în exclusivitate pentru Gazeta Românească, proaspătul campion intercontinental ne-a vorbit despre începuturile carierei sale sportive, greutățile prin care a trecut și succesele pe care le-a avut. Cel mai mare meci al său a fost anul trecut, într-o gală organizată la Torino, ”unde dacă nu ești invitat, nu exiști în sportul ăsta”. Atunci l-a învins pe marele luptător Melvin Mahoev, ”o legendă vie”.

Imediat după partida care l-a făcut campion intercontinental, Alexandru a postat pe pagina sa de facebook un frumos mesaj:

«Salut prieteni! Aseară am disputat un meci foarte important pentru mine și pentru cariera mea, așa cum bine știți mi-a fost oferită șansa să lupt pentru titlul Intercontinental Superkombat, un titlu pe care îl aștept de mult și sunt foarte fericit că am reușit să aduc acasă centura. Vreau să mulțumesc foarte mult celor care au venit de departe să mă susțină dar și celor care au venit din apropiere, mulțumesc enorm persoanelor care îmi sunt aproape în fiecare pregătire, sponsorilor mei care mă ajută (FERRARI PROMOTION – PRINTABLE, QUA SAR Abbigliamento – EDIL GROUP, SARTORIA ROBU , ADIDAS ), mulțumesc din suflet antrenorului meu Ahmed Chahidi care pot să spun că fără el nu aș fi putut ajunge aici, mulțumesc organizatorilor pentru șansa oferita de a lupta pentru acest titlu, mulțumesc domului Eduard Irimia împreuna cu staff-ul Superkombat și nu în ultimul rând vreau să vă mulțumesc vouă la toți cei care mă susțineți de departe și credeți în mine mereu, indiferent de rezultat».

Interviul integral îl poți citi AICI!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII