Home Eveniment Româncă de 82 de ani dată în urmărire prin INTERPOL. A fost văzută în Madrid
Româncă de 82 de ani dată în urmărire prin INTERPOL. A fost văzută în Madrid

Româncă de 82 de ani dată în urmărire prin INTERPOL. A fost văzută în Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Florica Curt, o româncă în vârstă de 82 de ani, a fost adusă la cerșit in Spania de doi români de origine turcă din Constanța. Bătrâna cerșea în zona Plaza del Sol, din Madrid și dormea în scara unui bloc.

FADERE (Federația asociațiilor de romani din Europa) în colaborare cu poliția madrilenă au intrat în contact cu femeia. Ea urma să dea o declarație la poliție despre felul în care a ajuns în Spania, dar a dispărut.

Autoritățile spaniole au dat-o în urmărire prin rețeaua Interpol și fac apel la toate persoanele care au văzut-o sau dețin informații despre locul unde s-ar afla să anunțe imediat la 112.

SURSA: FADERE – Comunicat de presă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII