Home DIASPORA NEWS Vindea cocaină la 23 de ani. O româncă, în lumea traficanților de droguri
Vindea cocaină la 23 de ani. O româncă, în lumea traficanților de droguri

Vindea cocaină la 23 de ani. O româncă, în lumea traficanților de droguri

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O tânără în vârstă de 23 de ani din Sebeş, Alba, a fost condamnată la 5 ani şi patru luni de închisoare pentru trafic de cocaină.

Paula Tăbăcaru, în vârstă de 23 de ani, alături de alţi doi tineri, Elvis Hasanaj (22 de ani) şi Kamer Mici ( 26 de ani) făcea trafic de droguri de mare risc. Cei trei au fost condamnaţi, în urmă cu trei săptămâni, de către Curtea Coroanei din Manchester la un total de 11 ani de închsioare.

Cei trei furnizau droguri în centrul oraşului Manchester, iar în urma percheziţiilor Poliţia a descoperit la domiciliile acestora cocaină în valoare de  57.000 de lire sterline şi peste 36.000 de lire sterline, bani cash.

Tânăra din Sebeş ar fi fost cea care prelua comenzile, iar ceilalţi doi tineri furnizau drogurile. A mai fost găsit un lot de cocaină în valoare de 550 de lire sterline, precum şi doi imigranţi ilegali, care au fost deportaţi.

Românca a primit cea mai mare condamnare, de 5 ani şi patru luni, iar Hasanaj şi Kamer au fost condamnaţi la câte trei ani de închisoare.

SURSA: ZiarulRomânesc

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII