Home Eveniment Spania. Copil român, făcut una cu pământul de o turmă de vaci
Spania. Copil român, făcut una cu pământul de o turmă de vaci

Spania. Copil român, făcut una cu pământul de o turmă de vaci

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 14 ani a fost internat în stare gravă la Spitalul de copii din Zaragoza după ce a fost strivit de o turmă de vaci

Incidentul s-a petrecut vineri, 25 august, în jurul orei 11.00 în localitatea Calatorao, provincia Zaragoza.

Adolescentul împreună cu familia și mai mulți prieteni participa la sărbătoarea satului unde era organizat un encierros con vaquillas (n.red. cursa de văcuțe pe un traseu stradal).

David Felipe Lallana, primarul din localitatea Calatorao, a explicat că „tânărul se afla pe strada La Capilla, unde era organizată cursa. Conform martorilor el a văzut animalele apropiindu-se, dar nu a mai avut timp să fugă din fața lor pentru că s-a împiedicat și a căzut. Atunci a fost luat în copite de vaci”.

„Deși se află în stare gravă, viața nu îi este pusă în pericol”, a mai spus edilul.

De altfel, David Felipe Lallana spune că înainte de începerea „encierros” a pus pe străzi afișe în trei limbi, arabă, română și spaniolă, cu stipulările legislative în vigoare, dar nimeni nu ține cont.

Legislația din Comunitatea Autonomă Arogon interzice participarea minorilor sub 16 ani la sărbătorile cu taurine, încă din august 2016. De altfel, vârsta de la care un copil poate privi manifestările cu bovine este de 12 ani.

 

Sport SÂNGEROS! O fetiță română din Zaragoza, atacată de un taur

Toledo: Un taur a scăpat pe stradă și a rănit 11 persoane

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII