Home Eveniment Tarragona. I-a zdrobit capul cu o bâtă. Prins și încarcerat după opt ani
Tarragona. I-a zdrobit capul cu o bâtă. Prins și încarcerat după opt ani

Tarragona. I-a zdrobit capul cu o bâtă. Prins și încarcerat după opt ani

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Marian Pandrea, de 36 de ani, căutat pentru o tentativă de omor comisă în Tarragona, în urmă cu opt ani, a fost arestat preventiv de judecătorii Curţii de Apel Galaţi. Românul urmează să fie extrădat în Spania.

„Dispune arestarea provizorie în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile judiciare spaniole pe numele persoanei solicitate Pandrea Marian, pe o durată de 15 (cincisprezece) zile, cu începere de la data de 24.08.2017 şi până la data de 07.09. 2017 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare provizorie a persoanei solicitate. Administraţia locului de deţinere, respectiv Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, va primi şi reţine persoana solicitată Pandrea Marian. Termen pentru continuarea procedurii 05.09.2017, cu citarea persoanei solicitate. Cu drept de contestaţie în termen de 24 ore de la pronunţare”, este soluţia dată de CA Galaţi şi postată pe site-ul instanţei, vineri 25 august.

Brăileanul urmărit la nivel internaţional a fost prins, în urmă cu două zile, în urma   unei acţiuni desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Potrivit anchetatorilor, în ziua de 24.06.2009, aflându-se în zona unui club din oraşul Tarragona, brăileanul, împreună cu alte două persoane, a lovit în mod repetat o persoană cu bâta în zona capului, aceasta suferind vătămări corporale ce au necesitat 28 zile de spitalizare.

Bărbatul, căutat de opt ani, a fost prezentat la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura provizorie a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior acesta fiind dus în faţa instanţei cu propunere de arestare.

 

 

VIDEO. Spania. Cinci români cultivau MARIJUANA pe câmp, ca pe porumb

 

Româncă de 82 de ani dată în urmărire prin INTERPOL. A fost văzută în Madrid

 

Sursa: Obiectivbr.ro

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII