Home Eveniment Spania.L-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a luat zeci de mii de euro. Româncă arestată
Spania.L-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a luat zeci de mii de euro. Româncă arestată

Spania.L-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a luat zeci de mii de euro. Româncă arestată

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 50 de ani a fost arestată în localitatea Villanueva de Tapia, provincia Malaga, Spania, după ce poliția a descoperit că femeia l-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a furat 94.233 de euro.

Autoritățile au fost alertate de fiul victimei care după ce a observat stările de somnolență și proastă dispoziție ale bătrânului, i-a făcut o analiză a urinei. Medicii la care a apelat acesta i-au confirmat temerile: tatăl său primea medicamente care nu apăreau în tratementul obișnuit.

Din analiza toxicologică a reieșit că bărbatului îi erau administrate tranchilizante.

La percheziția apartamentului în care locuia îngrijitoarea, polițiștii au găsit mai multe tuburi cu tranchilizante, bijuterii din aur și aparatură electronică.

De asemenea, au descoperit că românca efectua lunar tranzacții de câte 1.500 de euro către un cont din România.

În contul femeii de la o bancă din Spania au fost găsiți 30.000 de euro.

Oamenii legii spun că îngrijitoarea i-a sustras bătrânului, din 2011 de când a început să lucreze pentru el, suma de 94.233 de euro.

Fiul victimei susține că tatălui său i-au dispărut și câteva bijuterii din aur.

Femeia va rămâne în arest până când magistrații Tribunalui din Malaga vor stabili pedeapsa pentru infracțiunile de care este acuzată.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII