Home Eveniment Spania. Doi români găsiți înecați într-un canal de irigații din Almeria
Spania. Doi români găsiți înecați într-un canal de irigații din Almeria

Spania. Doi români găsiți înecați într-un canal de irigații din Almeria

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Doi români, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 37 de ani,  au fost găsiți înecați, sâmbătă 22 iulie, la marginea unui canal de irigații,din localitatea Níjar, provincia Almería, informează elespanol.com.

Alerta a fost dată după ce unul dintre locuitori a văzut în canal trupul unui bărbat.

Polițiștii au găsit câțiva la câțiva metri și cadavrul unei femei.

Alexis Pineda, consilier din cadrul Guvernului Regional din Almeria, a declarat pentru Europa Press că „cele două persoane sunt de origine română și în urma necropsiei s-a stabilit că au murit înecați”.

Împrejurările în care s-a produs tragedia nu au fost clarificate, dar unul dintre vecinii celor doi a spus poliției că i-a văzut vineri seara când mergeau spre canal ca să-și plimbe câinele.

Poliția a deschisă o anchetă în acest caz.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII