Home Eveniment VIDEO.Un autocar Atlassib care se îndrepta spre Spania s-a răsturnat. Două persoane rănite
VIDEO.Un autocar Atlassib care se îndrepta spre Spania s-a răsturnat. Două persoane rănite

VIDEO.Un autocar Atlassib care se îndrepta spre Spania s-a răsturnat. Două persoane rănite

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un autocar care aparține companiei Atlassib s-a răsturnat miercuri, 8 februarie, pe DN64, în județul Olt. În urma acestui accident două persoane au fost rănite.

În autovehiculul care se îndrepta spre Spania se aflau 18 persoane.

Reprezentanţii ISU Olt au declarat că, în urma accidentului, două persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina. „Este vorba despre două victime, un bărbat şi o femeie, ambii cu traumatisme cranio-cerebrale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Autocarul venea de la Caracal şi se îndrepta spre Slatina, iar accidentul s-a petrecut, cel mai probabil, din cauză zăpezii de pe carosabil. Șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a ajuns pe câmp.

Foto: ISU OLT

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII