Home Eveniment A vrut să intre în România cu o mașină furată din Spania
A vrut să intre în România cu o mașină furată din Spania

A vrut să intre în România cu o mașină furată din Spania

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român care venea din Spania a încercat să intre în țară cu o mașină furată și cu acte false.

Spania

Bărbatul, de 40 de ani, la volanul unui autoturism Seat Cordoba, înmatriculat în Spania, a vrut să treacă de vama Nădlac pe 27 martie.

În urma controlului, s-a descoperit că talonul de inspecție tehnică era fals, iar autoturismul fusese declarat ca fiind furat.

Când i s-a cerut să se legitimeze, bărbatul a arătat un permis auto eliberat în Republica Moldova, care s-a dovedit a fi, de asemenea, fals, iar în urma cercetărilor a ieșit la iveală faptul că șoferul nu avea de fapt permis de conducere.

Individul va fi cercetat penal pentru infracțiunile comise.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII