Home Eveniment Zaragoza. Valize suspecte la bordul unui avion spre București
Zaragoza. Valize suspecte la bordul unui avion spre București

Zaragoza. Valize suspecte la bordul unui avion spre București

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O aeronavă aparținând companiei WizzAir care efectua cursa Lisabona-București a aterizat marți, 19 septembrie, pe un aeroport din Zaragoza după ce echipajul a găsit la bord două valize suspecte, informează publicația El Periodico de Aragon.

Protocolul de navigație aeriană obligă echipajul ca în aceste cazuri să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport și să alarmeze personalul de la sol.

Avionul a aterizat pe o pistă auxiliară a aeroportului din Zaragoza, la ora locală 21.00, iar toți cei 160 de pasageri au fost evacuați.

Timp de mai bine de două ore, serviciile speciale au controlat aeronava și cele două valize suspecte.

Conform unui comunicat al Gărzii Civile, cele două bagaje nu prezentau niciun pericol și aparțineau unor pasageri care nu se îmbarcaseră.

Cursa W6 3198 trebuia să ajungă la București în jurul orei locale 01.00, dar a avionul a aterizat la ora 04.00.

Probleme pe Aeroportul Otopeni. Piloții unei aeronave Wizz Air au ratat decolarea

Modificări importante la zborurile companiei „Wizz Air”!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII