Home Eveniment Româncă de 50 de ani, venită la muncă în Spania, sechestrată și obligată să se prostitueze
Româncă de 50 de ani, venită la muncă în Spania, sechestrată și obligată să se prostitueze

Româncă de 50 de ani, venită la muncă în Spania, sechestrată și obligată să se prostitueze

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

O româncă de 50 de ani a trăit coșmarul vieții sale în Spania. Femeia a plecat din România după ce o rudă i-a promis că-i va găsi de muncă la face curățenie în casele spaniolilor.

A ajuns într-un apartament din localitatea Benassal, provincia  Castellon, acolo unde fusese trimisă de intermediar, pe 1 ianuarie.

Dar în loc să meargă la muncă, femeia s-a trezit sechestrată și obligată să se prostitueze.

Nu vorbea deloc spaniolă și nu cunoștea pe nimeni, astfel că abia după aproape două săptămâni a reușit să scape de răpitorii ei și să ceară ajutor, pe stradă.

A ajuns în cele din urmă la politie și a povestit totul, inclusiv că a fost bătută pentru a accepta să întrețină relații sexuale cu diverși indivizi.

Agenții Gărzii Civile au arestat trei bărbați români în apartamentul în care fusese sechestrată femeia, care e acum în custodia autorităților și va fi repatriată.

Răpitorii ei vor fi judecați pentru trafic de ființe umane, sechestrare de persoane și loviri și alte violențe.

Spania. Poliția caută un român suspectat că a sechestrat și violat o tânără

A mers îngrozit la poliție și a anunțat că i-a fost răpită prietena. Ce au descoperit polițiștii?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII