Home Eveniment Înfiorător! Minoră de 13 ani răpită și dusă în Spania. Au vândut-o ca pe un animal, cu 200 de euro
Înfiorător! Minoră de 13 ani răpită și dusă în Spania. Au vândut-o ca pe un animal, cu 200 de euro

Înfiorător! Minoră de 13 ani răpită și dusă în Spania. Au vândut-o ca pe un animal, cu 200 de euro

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Șapte românce, cu vârste cuprinse între 13 și 22 de ani, au fost eliberate din mâinile a două grupuri de conaționali care le obligau să se prostitueze în Pamplona și Segovia.

Ancheta a început în luna aprilie 2017, după ce o femeie a anunțat Poliția Română că fiica ei, de 13 ani, a fost răpită și dusă în Spania.

Autoritățile române, în colaborare cu cele iberice, au deschis o investigație care a dus la arestarea a 15 români, 11 în Pamplona și patru în Segovia și la eliberarea a șapte tinere dintre care trei minore. Cea mai mică dintre ele avea 13 ani.

Conform polițiștilor copila, a fost răpită de membrii unui grup care se stabilise în Pamplona și se ocupa cu proxenetismul.

Ei racolau tinere din România prin metoda „lover boy”, apoi le aduceau în Spania și le obligau să se prostitueze în cluburi de noapte.

Se pare că fata de 13 ani a refuzat să se prostitueze și a fost vândută unui alt clan de români din Segovia, pentru suma de 200 de euro.

Poliția a descins în mai multe cluburi de noapte din Segovia și au reușit să o găsească și pe fata de 13 ani.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că era obligată să întrețină relații sexuale cu minim 10 persoane pe noapte și că în permanență era păzită de un membru al grupului, care îi lua banii și-i supraveghea orice mișcare.

La domiciliile celor două grupări criminale, polițiștii au găsit cinci autoturisme de lux, suma de 2.300 de euro și mai multe telefoane mobile.

Cei 15 români vor rămâne în arest până când judecătorii vor decide pedepsele pentru infracțiunile comise.

 

Bătute și amenințate de proxeneți. Românce obligate să se prostitueze în Salamanca

Citește și:  Girona. Obligată să se prostitueze. „Mă amenințau că îmi ard copilul cu țigara”

Povestea unei românce traficată în Spania: „Când te violează, taci, ca să nu te omoare”

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII