Home Eveniment GALERIE FOTO. Cum arată expoziția cu bijuteriile din aur furate de români, organizată de Poliția Națională din Zamora
GALERIE FOTO. Cum arată expoziția cu bijuteriile din aur furate de români, organizată de Poliția Națională din Zamora

GALERIE FOTO. Cum arată expoziția cu bijuteriile din aur furate de români, organizată de Poliția Națională din Zamora

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Poliția Națională din Zamora a arestat, vineri, 13 octombrie, trei români după ce asupra lor a fost găsit un kilogram și jumătate de aur. Cei trei bărbați nu au putut dovedi proveniența podoabelor.

Din cauză că nu a putut găsi posesorii bijuteriilor, poliția din Zamora a decis să organizeze, în perioada 17-19 octombrie, o „expoziție” unde sunt invitate toate persoanele cărora le-au fost furate bijuterii în ultima perioadă.

Pentru a-și putea recupera bunurile, autoritățile îi roagă pe cei care vor veni la expoziția de la Comisariatul provincial din Zamora (Comisaría Provincial de Zamora) să aducă o fotografie în care apar bijuteriile pe care le revendică.

Programul expoziției poate fi comsultat AICI!

 

SURSA FOTO: zamoranews.com

 

Spania. Expoziție cu bijuterii din aur furate de români

Spania.L-a drogat pe bătrânul pe care îl îngrijea și i-a luat zeci de mii de euro. Româncă arestată

Málaga: Prins în flagrant în timp ce încerca să spargă un magazin de bijuterii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII