Home Eveniment Spania. I-a băgat furculița în gât. Român rănit grav în urma unui scandal cu un conațional
Spania. I-a băgat furculița în gât. Român rănit grav în urma unui scandal cu un conațional

Spania. I-a băgat furculița în gât. Român rănit grav în urma unui scandal cu un conațional

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 37 de ani a fost înjunghiat, marți, 17 octombrie, cu o furculiță, de un conațional de 21 de ani, în Valencia.

Mai multe persoane care locuiau pe o stradă  din cartierul Patraix au anunțat autoritățile că un bărbat se află întins pe asfalt și sângerează abundent în zona gâtului.

Medicii de pe ambulanță i-au acordat românului primul ajutor, după care l-au transportat la spital. Deși se afla în stare de șoc, bărbatul era conștient.

Poliția a descins la domiciliul victimei unde a găsit un al bărbat complet dezbrăcat, plin de sânge. Când i-a văzut pe polițiști intrând pe ușă, tânărul a aruncat cu mai multe obiecte în ei, i-a scuipat și i-a insultat.

În bucătărie, a fost găsită o furculiță, care din primele cercetări a rezultat ca fiind obiectul cu care a fost rănită victima.

După câteva ore, poliția a reușit să vorbească cu bărbatul internat în spital. Acesta le-a povestit că locuia în apartament împreună cu agresorul și că s-au certat de la o datorie pe care acesta o avea la plata chiriei. Scandalul a degenerat, iar tânărul de 21 de ani l-a înjunghiat de mai multe ori cu o furculiță în zona gâtului. A reușit să scape de furia agresorului și a fugit pe stradă pentru a cere ajutor.

Tribunalul numărul 1 din Valencia a decis ca până la pronunțarea unei sentințe definitive, agresorul să rămână în arest.

VIDEO. Spania: Român înjunghiat de un conațional în fața unui bar din Cadiz

Crimă pe un teren de fotbal din Spania. Un român a fost înjunghiat

Málaga: Un român și-a înjunghiat cumnatul sub privirile celor doi copii

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII