Home POLITIC PNL Coslada răspunde acuzațiilor aduse de Cozma și Vadim: ”Cu ce drept judecați românii din Diaspora?”
PNL Coslada răspunde acuzațiilor aduse de Cozma și Vadim: ”Cu ce drept judecați românii din Diaspora?”

PNL Coslada răspunde acuzațiilor aduse de Cozma și Vadim: ”Cu ce drept judecați românii din Diaspora?”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

În urma jignirilor aduse de Miron Cozma și Corneliu Vadim Tudor , românilor care locuiesc în afara României președinta clubului PNL Coslada (Madrid), Ana Maria Bratu ne-a trimis la redacție un comunicat prin care își arată indignarea cu privire la declarațiile celor doi.

Citește și „Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma atacă dur Diaspora: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori”

„Cu ce drept sunt judecați românii din Diaspora?”

„Locuim în diaspora și suntem indignați de declarațiile date de domnul Corneliu Vadim Tudor și domnul Miron Cozma.
Cei mai mulți muncim sub statutul nostru social și banii dobândiți din munca noastră în mare parte îi cheltuim în România, prin aceasta vreau să spun că romanii din Diaspora susțin substanțial economia țării.

Dorim cu timpul să ne întoarcem acolo unde ne sunt rădăcinile și de aceea ne interesează tot ce se întamplă în România, atât pe plan economic cât și politic.

Citește și: F.A.D.E.R.E. : „ Încetați cu jignirea Diasporei”

Indiferent în ce colt al lumii locuim și muncim, noi nu am renunțat la cetățenia română și ca cetățeni români avem dreptul garantat de Constituție de a vota.

Mi se pare nedrept ca aceste două personaje să ne califice ca cerșetori și nu întelegem la ce se referă dumnealor, pentru că noi singurul lucru care l-am cerut a fost să ni se respecte dreptul la vot.

Le cer acestor doua personaje să verifice statisticile ca să vadă câți bani vin din Diaspora și cât de mult ajuta faptul acesta la economia țării.

Ne întrebăm cu ce a contribuit domnul Cozma la bunăstarea țării noastre sau domnul Vadim în calitate de om politic?…Ce știu aceștia despre românii din Diaspora?…Cu ce drept judecă românii din Diaspora ?
Părinții noștri, frații noștri, locuiesc în România și sunt la fel de indignati ca și noi când îi aud pe aceștia vorbind așa.

Citește și PSD Spania: „Vadim și Cozma să își ceră scuze public!”

Rugăm aceste doua personaje să nu uite că la alegeri , cetațenii care locuiesc în România au fraternizat cu românii din Diaspora.

Mi se pare normal ca autoritățile române să se autosesizeze în urma declarațiilor făcute de Miron Cozma privind darea de mită electorală în Italia și să îi oblige pe acesta să demonstreze cele spuse, iar în caz contrar să suporte consecințele.

Cerem domnului Corneliu Vadim Tudor și domnului Miron Cozma să ceară scuze public românilor din Diaspora.”

Sursa: Comunicat de Presă PNL Coslada

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII