Home POLITIC PSD Spania: „Vadim și Cozma să își ceră scuze public!”
PSD Spania: „Vadim și Cozma să își ceră scuze public!”

PSD Spania: „Vadim și Cozma să își ceră scuze public!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Cătălin Șerbu, președintele executiv al filialei din Spania a Partidului Social Democrat, s-a arătat extrem de indignat cu privire la declarațiile făcute de Miron Cozma și Corneliu Vadim Tudor la adresa românilor din Diaspora.

„Consider jignitoare cuvintele adresate de Corneliu Vadim Tudor și Miron Cozma românilor din Diaspora și condamnăm un astfel de limbaj”, a declarat Șerbu pentru Inforoes. „Cerem ca cei doi să își prezinte imediat scuze publice”, a mai adăugat el.serbu catalin

Citește și: F.A.D.E.R.E. : „ Încetați cu jignirea Diasporei”

În ceea ce privește acuzațiile lansate de Miron Cozma și Vadim Tudor cum că procesul electoral în Diaspora a fost fraudat, PSD Spania propune o soluție: „Dacă dânșii au informații compromițătoare vizavi de procesul electoral desfășurat în Diaspora, să meargă în justiție dar să nu ne bage pe toți în aceeași oală.”

„Cât despre faptul că ne-au făcut hoți și cerșetori, aș vrea să le spun celor doi că în Diaspora nu suntem cerșetori, ci dimpotrivă muncim serios și suntem mândri de asta, nu suntem hoți ci marea majoritate suntem oameni onești în căutare de un trai mai bun”, a mai ținut să precizeze Șerbu.

Citește și: Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma atacă dur Diaspora: „Românii care trăiesc în străinătate sunt cerşetori”

Președintele PSD Spania le-a reamintit celor doi politicieni că „votul nu s-a pierdut în Diaspora de data aceasta, ci în România. În Diaspora au votat aproximativ 400.000 de români, iar în Romania circa 12 milioane”.

Citește și: PSD Spania: „Vadim și Cozma să își ceră scuze public!”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Comment(1)

  1. Bine ca ati plecat dracu din tara ca s-a curatat societatea de mizerie. In 2009 l-ati pus presedinte pe chiorul, in 2014 pe un sas steril, iar in 2019 ma astept sa-l puneti presedinte pe regele Cioaba sau pe Laszlo Tokes. Sa va fie rusine ca v-ati vandut votul pentru bani si pentru ca ati fraudat alegerile, creand cozi artificiale, stand de mai multe ori la coada dupå ce ati votat. Ati facut scandal in strainatate facand de ras tara si pe romani.Va credeti superiori romanilor din tara, insa sunteti doar niste frustrati pentru ca nu v-a dus mintea sa va faceti o cariera in tara.O sa vina vremea cand noi cei din tara o sa va scuipam intre ochi si no sa va mai dam prilejul sa ne hotarati noua destinul, voi niste netrebnici cu idei fasciste si legionare. Daca o sa va ramana oasele prin tari straine, romanii din tara vor avea de castigat.

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII