Home Eveniment Spania. Și-a omorât iubitul și apoi l-a jefuit. Român condamnat la 14 ani de închisoare
Spania. Și-a omorât iubitul și apoi l-a jefuit. Român condamnat la 14 ani de închisoare

Spania. Și-a omorât iubitul și apoi l-a jefuit. Român condamnat la 14 ani de închisoare

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Florin Daniel G., de naționalitate română, a fost condamnat la 14 ani de închisoare din cauză că, în 2014, și-a ucis iubitul, Ángel N.J., de 58 ani, de la care a furat apoi 10.000 de euro.

Conform rechizitoriului, românul și victima aveau o relație sentimentală. Ei s-au cunoscut într-o autogară din Madrid, Florin nu avea unde să locuiască, iar spaniolul l-a invitat să se mute cu el în într-un apartament închiriat din Madrid.

În noaptea de 15 august 2014, românul, împreună cu alți doi prieteni, au intrat în casa spaniolului și i-au cerut acestuia să le dea toți banii.

Când victima s-a împotrivit, cei trei l-au legat și i-au băgat un căuș în gură, ca să nu țipe. Potrivit raportului medico-legal, spaniolul s-a sufocat din cauza căușului.

Cinci zile mai târziu, cadavrul bărbatului de 58 de ani a fost descoperit de nepoata acestuia. Tot aceasta a fost cea care i-a informat pe polițiști că din casă lipsesc 10.000 de euro.

Pe toată perioada procesului, Florin Daniel G. a susținut că el nu are nicio vină și că unul dintre prietenii lui, sub amenințarea cu moartea, l-a obligat să comită fapta.

Ioan Clămparu, condamnat în România. Temutul interlop va executa și sentințele din Spania și Italia

Spania. Viol și tâlhărie. Român condamnat la 15 ani de închisoare

 

Spania. Ziar condamnat la plata unor despăgubiri pentru că a publicat o fotografie… publică

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII