Home Eveniment Spania. Român arestat după ce a furat 11 stilouri de marcă
Spania. Român arestat după ce a furat 11 stilouri de marcă

Spania. Român arestat după ce a furat 11 stilouri de marcă

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Un român de 25 de ani a fost reținut de către Poliția Națională din Valencia, după ce a furat 11 stilori de marcă  în valoare de 6000 de euro dintr-o casă pe care trebuia să o renoveze.

Tânărul împreună cu un prieten au fost angajați pentru a renova o casă. Vineri, 29 septembrie, proprietarul casei s-a plâns poliției că i-au dispărut 11 stilouri de marcă.

La percheziția făcută la domiciliul românului au fost găsite stilourile care, conform autorităților, au o valoare de aproximativ 6000 de euro.

Românul a fost reținut iar cele 11 stilouri au fost restituite proprietarului.

Spania: A furat zeci de mii de euro de la bătrânii pe care îi îngrijea

O bandă de infractori români trimitea tinere la furat în sudul Spaniei. Arestați la Alicante

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII