Home POLITIC Parlamentarii PMP, întâlnire cu românii din Madrid
Parlamentarii PMP, întâlnire cu românii din Madrid

Parlamentarii PMP, întâlnire cu românii din Madrid

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

Deputații de diaspora Doru Coliu și Constantin Codreanu, împreună cu președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, se vor întâlni cu românii din Madrid , duminică, 2 iulie.

Evenimentul se va desfășura între orele 12.30 și 14.00, la Hotel Aida, situat pe strada Av. Constitucion, numărul 167, din localitatea Torrejon de Ardoz, Madrid.

Delegația PMP va mai vizita Biserica Adventistă din Torrejon, Biserica Penticostala din Arganda del Rey și Bisericile Ortodoxe din Alcala de Henares, Parla și Carabancel, situate în Comunitatea Madrid.

„Așa cum au promis in campania electorală, timp de doua zile vor sta de vorbă cu românii din zona Madrid”, arată organizația PMP Diaspora, coordonatorul manifestării, pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot acolo se face referire la implicarea celor doi parlamentari în cazurile Cameliei Smicală, din Finlanda și a lui Florin Barbu, din Marea Britanie, cărora autoritățile celor două state le-au dat copii spre adopție.

 

 

Deputatul Doru Coliu cere audierea fostului ministru al Diasporei: „A favorizat anumite organizații în detrimentul altora”

Un deputat de Diaspora vrea cimitire românești în străinătate. „Să fim îngropați strămoșește”

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneShare on LinkedInPin on Pinterest

LEAVE YOUR COMMENT

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai in acord cu termenii agreati de catre www.inforoes.com in limita a 500 de semne, dar fara a depasi jumatate din articolul sau stirea in cauza, asigurandu-se astfel atat libera circulatie a informatiei, cat si caracterul de "revista a presei" sustinut de paginile de internet in cauza. Preluarea integrală a materialului se realizaza doar cu acordul www.inforoes.com sau cu precizarea "Preluat integral de pe www.inforoes.com" (întotdeauna însoțit de un link către materialul preluat). Dumneavoastra sunteti singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de www.inforoes.com in legatura cu accesarea/utilizarea/exploatarea Continutului. Pentru mai multe informati consulta TERMENI ȘI CONDIȚII